Inkoop, verkoop en onderhoud van o.a. de volgende merken
Save Preloader image

0%

Over ons

Over Motor Service Hoofddorp

Per 1 juli 2010 gingen wij in Hillegom van start. Met een geheel nieuw professioneel uitgeruste werkplaats van 100 vierkante meter en een zeer uitgebreide showroom van 300 vierkante meter hebben wij altijd met plezier en liefde voor motoren voor u klaar gestaan. De afgelopen jaren zijn zeer succesvol geweest. Wij hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om van een duur gehuurd pand in Hillegom te verhuizen naar een zelfstandig gekocht pand in Hoofddorp.

Veel klanten, al of niet Triumph rijdend, hebben onze winkel in Hoofddorp inmiddels ook wel gevonden. Wij hebben mede te danken aan ons succes ook het pand van de buurman al bij kunnen kopen en bezitten nu een grotere showroom in Hoofddorp. Om diversiteit aan te bieden zijn wij ons meer en meer aan het richten op alle motoren van welk merk dan ook. Triumph zal altijd onze specialisatie blijven.

“Wij begrijpen als geen ander dat plezierig motorrijden samengaat met een exclusieve motor die voor u volledig voldoet en aan al uw wensen en behoeften tegemoet komt.”

Wij verzorgen echt alles geheel voor u, volgens uw specifieke wensen. Wij zijn namelijk zelf liefhebber, Motor Service Hoofddorp is een echt familie bedrijf en uit passie geboren. Vanuit onze showroom in Hoofddorp zijn wij dé Triumph specialist voor het westen van het Nederland. Zo komen er onder andere klanten vanuit UtrechtAmsterdamAmstelveenHaarlemLeiden en Den Haag regelmatig in onze showroom kijken. Daar zijn we trots op.

Onze showroom in Hoofddorp

In onze showroom bent u van dinsdag t/m zaterdag van harte welkom voor onder andere de volgende zaken:

  • Kom DEMO rijden of maak een afspraak voor een proefrit.
  • Kom kijken naar het mooie design van onze Benelli motorfietsen en het mooie twee of eencilinder motorblok.
  • Kom kopen en vertrouw op de enorme betrouwbaarheid van onze motorfietsen.
  • Kom genieten van onze gastvrijheid, ons enthousiasme en onze heerlijke koffie.
  • Kom gewoon lekker dagdromen en bedenk dan, wat eens van u zou kunnen zijn.
  • Kom vergelijken tussen oude en nieuwe motoren.
  • Kom kijken naar onze prachtige collectie nieuwe Benelli motoren.
  • De Triumph Specialist van het westelijk deel van de randstad.

Motor Service Hoofddorp is exclusief dealer van Benelli motorfietsen en heeft een breed scala aan gebruikte occasions van alle merken , service en onderhoud van alle motormerken en levering van onderdelen en accessoires.

We hopen u gauw te ontmoeten in ons mooie pand in Hoofddorp.

Met vriendelijke groeten,

Motor Service Hoofddorp

Binnenkijken bij Motor Service Hoofddorp

Melvin de Moed
Melvin de Moed
2023-11-25
Vriendelijk en eerlijk personeel. Zeer bekwaam en altijd bereid je te helpen
a zielman
a zielman
2023-11-10
F Griekspoor
F Griekspoor
2023-10-19
Hier in mei een nieuwe Benelli trk 702 gekocht, helaas een aantal maanden levertijd maar continu op de hoogte gehouden in september was er dan eindelijk 😉 andere onderdelen zoals koffers en middenbok kwamen in etappes en keurig een belletje gekregen wanneer deze binnen waren. Middenbok is gisteren in een mum van tijd er op gezet TOP service heren en ga zo door 👍.
Anke
Anke
2023-07-17
Nadat mijn motor ruim anderhalf jaar ongepland stilgestaan had doordat ik een ernstige knieblessure had opgelopen, heb ik contact opgenomen met Motor Service Hoofddorp, waar ze hem helemaal nagelopen hebben en weer rijdend hebben gemaakt. Iedereen was heel vriendelijk en behulpzaam, alles wat ze gedaan hebben werd duidelijk uitgelegd, en ook wat ze gecontroleerd hebben waar niks aan hoefde te gebeuren werd verteld. Toen ik hem op kwam halen ging ik nogal onwennig op mijn motor zitten omdat ik zo lang niet gereden had, maar Wim kwam nog even naar me toe en gaf me met zijn vriendelijke en bemoedigende woorden mijn vertrouwen in mezelf weer terug. Dankjewel Wim, dat hielp enorm! Na wat oefenrondjes op het terrein en daarna op het industrieterrein gereden te hebben om mijn balans weer te vinden heb ik enorm genoten van mijn rit naar huis. De motor liep weer fantastisch en ik kan met een veilig gevoel weer mijn ervaring gaan opbouwen. Echt een fijne garage dit, waar ze niet alleen hart voor motoren hebben, maar ook voor mensen. Bedankt voor de fantastische service en hulp, ik kom hier zeker terug!
020 -
020 –
2023-06-28
Telefonisch een afspraak gemaakt voor het monteren van een nieuwe set banden en een kleine beurt. Eerlijke zaak en duidelijk goed geholpen.
Pieter Pellikaan
Pieter Pellikaan
2023-06-17
Daphne Pijnappel
Daphne Pijnappel
2023-06-04
Vorig jaar heb ik mijn motor hier gekocht en ik ben altijd ontzettend goed geholpen door Kevin, Wim en collega’s! Gepassioneerd, betrouwbaar en behulpzaam. Top!
maurice van kempen
maurice van kempen
2023-03-25
Kom nu al een tijdje bij Motorservice Hoofddorp en ze hebben weer super werk geleverd met de aflevering van mijn nieuwe motor. TOP Tot de volgende onderhouds beurt.
Mike Slagmolen
Mike Slagmolen
2023-03-11
Goede motorzaak. Druk en niet de goedkoopste maar zeker zeer kundige vakmensen, altijd bereid je goed te woord te staan. Ze hebben ook een heel mooi aanbod gebruikte en nieuwe motoren.
Eric van Koert
Eric van Koert
2023-03-02
Goed geholpen ! Mooie helm gekocht !
INFORMATIE AANVRAGEN?
× Vragen? Whatsapp met ons!