Inkoop, verkoop en onderhoud van o.a. de volgende merken
Save Preloader image

0%

Motor onderdelen

Specialist in motor onderdelen

Bent u op zoek naar motor onderdelen? Dan bent u bij Motor Service Hoofddorp op de juiste plek. Naast dat wij tweedehands motoren van verschillende merken verkopen, kunt u ook bij ons terecht voor motor onderdelen. Omdat wij al jaren ervaring hebben weten wij precies hoe de verschillende motoren in elkaar steken. Ook voor de plaatsing van de verschillende onderdelen op uw motor bent u bij ons aan het juiste adres.

Onderdelen voor uw motor

Naast dat u terechtkunt bij ons voor de aanschaf van een nieuwe of tweedehands motor, kunt u ook bij ons ook motor onderdelen kopen. Dit kunnen onderdelen voor uw voertuig zijn, maar ook accessoires, zoals een zadeltas. Een greep uit ons assortiment:
  • Uitlaten, spiegels en zadeltassen
  • Seat Cowl, fly screen en magnetic tank bags
  • Diverse standaarden, zadels en afsluitingen
  • Verstelbare koppelingshendel en een opzetstuk voor een gps
  • Windschermen, zadeltassen en leren tankpanelen
Wilt u meer informatie hierover? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u hierover graag meer.

Motor onderdelen van de beste merken

Om er zeker van te zijn dat de motor onderdelen tegen de omstandigheden van het motorrijden opgewassen zijn, worden deze uitvoerig getest. Een voorbeeld hiervan is de zogenoemde Pavé-test. Tijdens dit onderzoek wordt er met een motor op oneffen en zeer hobbelig terrein gereden om zo te simuleren waarmee de motor onderdelen in het echt mee te maken kunnen krijgen. Hierdoor weet u zeker dat de producten van hoge kwaliteit zijn. Wanneer u deze motor onderdelen laat plaatsen door een erkende dealer, dan krijgt u ook nog eens een garantie van 2 jaar.

Meer informatie of accessoires bestellen?

Zou u graag meer informatie ontvangen over de verschillende accessoires in ons assortiment? Of bent u op zoek naar een specifiek onderdeel en wilt u weten of wij deze op voorraad hebben? Neem in beide gevallen gerust contact op. Wij bespreken graag hoe wij u van dienst kunnen zijn. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer 023-5830335. Ook kunt u direct op onze site het contactformulier invullen. Naar welke motor onderdelen bent u op zoek?

INFORMATIE AANVRAGEN?
× Vragen? Whatsapp met ons!